NESREĆA U ZADUBRAVLJU

Srednjoškolku udario vlak i odbacio je sedam metara, u teškom je stanju

Ozlijeđenoj djevojčici je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju

Ilustrativna fotografija

 Goran Mehkek /Cropix

Srednjoškolka koju je u utorak oko 17:25 sati udario vlak i dalje se nalazi u teškom stanju u bolnici u Slavonskom Brodu, a policija je uspjela rekonstruirati sam tijek njezina stradavanja.

Provedenim očevidom i razgovorom sa svjedocima, utvrđeno je da je 15-godišnjakinja nakon što je na željezničkom stajalištu u Zadubravlju izašla iz putničkog vlaka u jednom trenutku neoprezno prešla prugu te da ju je teretni vlak udario bočnim dijelom i odbacio sedam metara dalje.

- Ozlijeđenoj djevojčici je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške. Tijekom trajanja očevida od 17:33 do 18:55 sati, promet je bio zatvoren južnim kolosijekom željezničke pruge, dok je od 17:33 do 20:15 sati bio zatvoren i sjevernim kolosijekom - kažu iz PU brodsko-posavske, koja je o navedenom događaju dostavila izvješće brodskom Općinskom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:46