DRAGANA BANIĆ

Srpska misica u suzama nakon horora na Zrću: ‘Došli smo na odmor, bila sam s njim u hitnoj...‘

Nekadašnja misica javila se Kuriru i potvrdila da joj je dečko ubijen, kao i da su bili zajedno na odmoru

Dragana Banić

 Instagram/dragana Banić/

Rano jutros na Zrću ubijen je Goran Vlaović (38) koji je navodno bio pripadnik tzv. "škaljarskog klana. Na odmoru se nalazio s djevojkom Draganom Banić, bivšom srpskom misicom koja je javnosti poznata po sudjelovanju u reality showu ‘Parovi‘.

Banić se javila srpskom tabloidu Kuriru i potvrdila da joj je dečko ubijen, kao i da su bili zajedno na odmoru. Još u šoku nije mogla mnogo toga kazati.

- Došli smo na odmor na Pag. Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno se osjećam. Razumite me... - gušila se u suzama nesretna djevojka koja je s ubijenim bila je u vezi dvije i po godine, piše Kurir.

Dragana je, inače, bila sudionica reality showa ‘Parovi‘ te su je ranije povezivali s nekim srpskim nogometašima. Ostali sudionici ‘Parova‘ tvrdili su da se u showu upuštala u intimne odnose, a i mijenjala partnere. Čak je i Đanija Ćurčića u ‘Parovima‘ tražila da je poveže s nogometašima.

U jednom intervjuu za Wannabe magazin izjavila je da otkako je postala punoljetna ne može se obraniti od muškaraca.

"Od svoje osamnaeste godine ne mogu se obraniti od ‘jačeg spola‘. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog rujna sam šetala Knez Mihajlovom i kupovala bilježnice s kvadratićima, crtama... Tih prethodnih desetak mjeseci sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihajlovoj... Toliko sam pocrvenjela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i kremšnitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled s mene, mog lica, mojih nogu, moje stražnjice, grudi... Osjećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam", rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:04