‘RADIMO APSOLUTNO SVE‘

Srpski ministar Vulin: ‘Nema dana da me Vučić ne pita o Mateju‘

‘Ronioci Žandarmerije su se uklјučili, riječna jedinica radi, sve što je u moći jedne policije mi radimo. Nije bilo sukoba niti nasilјa u klubu‘

Aleksandar Vulin

 Milos Miskov

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da policija čini sve u svojoj moći i ne odustaje od potrage za Splićaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. prosinca u Beogradu, ali je napomenuo da će što god da se potvrdi, bilo dobro ili loše, to prvo saznati obitelj, a nikako mediji.

Ministar Vulin je također rekao da se o ovom slučaju posebno i svakodnevno interesira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

'Nijedan dan otkako se to dogodilo nije prošao da me predsjednik Vučić nije pitao da li ima nešto novo, da li ima pomaka. Možemo zamisliti patnju tog oca, sestara nestalog Splićanina. Ono što mogu da kažem u ovom trenutku je da mi ne stajemo, nitko ne može ništa zamjeriti policiji, dajemo sve od sebe, radimo apsolutno sve', istaknuo je ministar Vulin koji je gostovao u srijedu na televiziji Pink, a čije je izjave prenio MUP Srbije na svojim službenim stranicama.

'Naši operativci su s ocem razgovarali više puta, kao i s njegovim prijatelјima, konobarima, osiguranjem. Ronioci Žandarmerije su se uklјučili, riječna jedinica radi, sve što je u moći jedne policije mi radimo. Znamo gdje je iznajmlјen stan, gdje se kretao, ali kasno je prijavlјen nestanak. Nije bilo sukoba niti nasilјa u klubu. Otac je prepoznao svog sina na nekoliko snimaka. Obitelj će prva saznati bio dobar ili loš ishod, ali će prva saznati', poručio je srbijanski ministar Vulin pa dodao:

'Srbija je sigurna zemlјa, Beograd je siguran grad, kod nas se ne dešavaju takve stvari da neko nekoga napadne, oplјačka ili ubije nekog, to se vrlo rijetko događa.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:17