TRAUMA

ŠTO SE TO SVE DOGAĐALO U SPLITSKOM VAROŠU!? Liječnici koji su intervenirali na licu mjesta završili na bolovanju, prijetilo im se vatrenim oružjem?

 
 Jakov Prkic / CROPIX

Nakon strašnog trostrukog ubojstva koje se u subotu dogodilo u Splitu, posljedice imaju i liječnici koji su intervenirali na licu mjesta, javlja Dnevnik.hr i dodaje da je zbog doživljene traume dio zaposlenika hitne pomoći na bolovanju. I njima se, dok su pokušavali pomoći žrtvama, prijetilo vatrenim oružjem.

Policija je potvrdila kako je troje djelatnika hitne pomoći na bolovanju zbog pretrpljenog stresa. Prema riječima njihova šefa tijekom intervencije u subotu poslijepodne njima nepoznata osoba vikala im je "sve ću vas pobit", nakon čega su se sklonili u zaklon.

'Bila sam u kući i čula pucnjeve. Mislila sam da su petarde. Onda sam provirila i vidjela momka na motoru kako pada mrtav', ispričala je za Dnevnik.hr Marija, pred čijim se kućnom pragom sve dogodilo.

Podsjetimo, Filip Zavadlav (25) ubio je tri osobe u subotu u Splitu, a sada ga zastupa novi odvjetnik, Branko Šerić. Zavadlav je prebačen iz Splita u Zagreb na psihijatriju, a uskoro bi trebalo krenuti i psihijatrijsko vještačenje o njegovom zdravstvenom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:27