FRONTALNI SUDAR

STRAHOVITA NESREĆA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI Osmero ozlijeđenih u teškom sudaru, u jednom autu bili školarci na povratku s maturalnog plesa

Svi ozlijeđeni prevezeni su na Odjel Hitne pomoći šibenske bolnice
 Boris Kovačev/CROPIX

>>> NOVO 10:30 Prema najnovijim informacijama iz šibenske bolnice, šest osoba zbrinuto je na Odjelu Hitne pomoći nakon prometne nesreće koja se jutros oko 7 sati dogodila na Jadranskoj magistrali izmedu Vodica i Šibenika, kod skretanja za Srimu. Kako doznajemo od dežurnog lijecnika, svi ozlijedeni su izvan životne opasnosti.

Po riječima Marice Kosor, glasnogovornice šibenske policije, nesreću je skrivio 23-godišnji vozač Golfa u kojemo je bilo četvero maturanata šibenske Strukovne skole koji su se vraćali s maturalnog plesa u Vodicama. Golf je prešao na suprotni trak ceste te se frontalno sudario s Toyotom kojom je upravljala 35-godisnja vozačica. Po svemu sudeći, alkohol i neprilagođena brzina kumovali su ovoj nesreći, koja, na sreću, nije završila s težim posljedicama.

Nakon obavljenog očevida, promet Jadranskom magistralom ponovno se nesmetano odvija.

----------------------

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko 7 sati dogodila na dionici Jadranske magistrale između Vodica i Šibenika, na skretanju za Srimu, u sudaru dvaju osobnih automobila osam je osoba ozlijeđeno.

Među ozlijeđenima je i četvero šibenskih srednjoškolaca koji su se vraćali s maturalnog plesa u Vodicama.

Svi ozlijeđeni prevezeni su na Odjel Hitne pomoći šibenske bolnice i prema zasad dostupnim informacijama život im nije ugrožen.

Policijski očevid je u tijeku te je obustavljen promet na Jadranskoj magistrali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:00