NESREĆA

STRAŠNA SMRT U ŠIBENIKU Cijevi teške tonu i pol pale na radnika Vodovoda: 'Riječ je o iskusnom djelatniku, ovu nesreću očito nije mogao izbjeći'

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Oko 11,30 sati u petak, na prostoru šibenskog Vodovoda na Meterizama, došlo je do radne nesreće, u kojoj je smrtno stradala muška osoba srednje dobi iz Zadra, kazala je za Šibenski.hr Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko–kninske. U tijeku je očevid, a istragom će se utvrditi točne okolnosti smrti.

Prema onom što je kazao Frane Malenica, direktor Vodovoda i dovodnje Šibenik, poginuo je vozač kamiona zadarske firme, koji je iz Zagreba u Šibenik dovezao pocinčane vodovodne cijevi, kao što to već godinama radi.

Bunt tih cijevi, teških oko tonu i pol, išao je pripremiti za iskrcaj, i one su se iz zasad neutvrđenih razloga, otkačile i rasule po njemu.

- Riječ je o iskusnom radniku, koji nije prvi put dovezao isti ili sličan teret na Meterize, međutim, ovaj se put dogodila tragedija, koju očito nije mogao izbjeći. Pozvana je Hitna pomoć, naš djelatnik s viljuškarom pomogao je da se cijevi podignu s nesretnog vozača, kako bi mu se ukazala liječnička pomoć, no hitna je mogla samo utvrditi smrt, koja je očito nastupila vrlo brzo, praktički na licu mjesta – kazao je Frane Malenica, direktor Vodovoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:59