STRADALI USRED NOĆI

STRAŠNA TRAGEDIJA U ISTRI Dvojica tinejdžera poginula u teškoj nesreći, autom su se zabili u stablo

Mladići su od silovitog udarca na mjestu poginuli. Nesreća se dogodila u blizini Raše
 Boris Kovačev/CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila na izlazu iz Raše u Istarskoj županiji, dvije su osobe smrtno stradale, piše Regional Express .

Do nesreće je došlo oko 3:20, a zbog očevida je cesta D-66 bila zatvorena za sav promet sve do 8:20.

Kako doznaje Regional , automobil je iz zasad nejasnih razloga izletio s ceste i udario u stablo pored trafostanice na izlazu iz Raše 100 metara prema Mostu Raša.

Glas Istre piše da su poginula dva mladića, obojica iz Labina. Jedan je imao 17, a drugi 19 godina.

Prometna nesreća se prema prvim neslužbenim informacijama dogodila kada je dvojac dolazeći u automobilu Renault Megane iz smjera Most Raša prema Labinu, izletio s ceste na desnu stranu i zabio se u stablo kod trafostanice Fonte Gaia. Vozilo se zapalilo, a mladići su od silovitog udarca na mjestu poginuli. Na mjesto događaja je pored policije upućen i državni odvjetnik radi očevida.

Vijest o pogibiji dvojice mladića brzo se proširila Labinom i okolicom, a Glas Istre doznaje da su obojica bili juniori NK Raša 1938 iz Raše. Budući da je za nedjelju bila na rasporedu utakmica između Raše i Plomina, ista je odgođena, a sve utakmice 2. županijske lige će u nedjelju započeti s minutom šutnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:03