VIŠESTRUKI UBODI

Strašna tragedija u Zaprešiću, svađa bračnog para invalida završila ubojstvom: ‘Bili su divna obitelj...‘

Kako neslužbeno doznajemo, supružnici su se u nedjelju navečer posvađali

Ulica Matije Gupca u Zaprešiću gdje je pronađeno beživotno tijelo ženske osobe

 Zeljko Puhovski/Cropix

Strašna tragedija zavila je u crno obitelji bračnog para invalida iz Zaprešića, a susjede je, malo je reći, zaprepastila. Naime, 30-godišnja žena, inače slijepa osoba, preminula je od višestrukih uboda najvjerojatnije nožem, a loptica sumnje ‘bačena‘ je na njezina 29-godišnjeg partnera jer se prisutnost treće osobe isključuje.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Po ulasku u stan tog, inače mirnog bračnog para u Ulici Matije Gupca policija je u ponedjeljak oko 11 sati zatekla ženu bez znakova života i u krvi, a njezin slabovidni suprug zatečen je, pak, ozlijeđen. Nije dugo trebalo da na mjesto događaja stigne Hitna pomoć međutim nesretnoj ženi nije bilo spasa te su mogli samo konstatirati smrt, dok je ozlijeđeni muškarac prevezen u OB Sveti Duh i nije životno ugrožen, no prema posljednjim informacijama uskoro će biti spreman da s njim kriminalisti obave informativni razgovor kako bi do kraja, mimo prikupljenih dokaza na mjestu užasa, raspetljali sve detalje ove tužne priče.

Kako neslužbeno doznajemo, supružnici su se u nedjelju navečer posvađali. Povišeni tonove prepirke mogli su se čuti i kroz otvorene prozore, a s obzirom na ono što je uslijedilo oko ponoći, fizički sukob je očito prešao granicu kontrole. Da se nešto možda dogodilo, posumnjali su roditelji ubijene koji su pokušavali doći do kćeri ali im se nije javljala. Vidjevši da ne otvaraju vrata, otkrivaju susjedi, otac se pokušao ljestvama popeti na prvi kat pa u stan ući kroz prozor ali nije uspijevao pa je pozvana policija u pomoć.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Susjedi o mladom bračnom paru imaju samo riječi hvale. Smatraju ih divnom obitelji te im ništa nije ukazivalo da imaju ikakvih problema. Barem to nikome nisu davali do znanja.

Iz stana su izuzeti svi tragovi kako bi se utvrdila dinamika koja je prethodila ubodima. Beživotno tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom također, otkrili svi potrebni detalji za kriminalističko istraživanje.

Iz PU zagrebačke kažu da se utvrđuju sve okolnosti događaja i da je istraživanje u tijeku, a još je uvijek nepoznato i je li u pitanju ubojstvo i pokušaj suicida ili je muškarac ozlijede, možda, zadobio dok se njegova partnerica s njim borila i pokušavala si spasiti život. U slučaju da postane osumnjičeni, bit će kazneno prijavljen za ubojstvo te mu prijeti višegodišnji zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:19