PROMETNA NESREĆA

STRAŠNA TRAGEDIJA ZAVILA U CRNO MEĐIMURSKI KRAJ Tri osobe poginule u sudaru BMW-a i Opela: 'Tresem se od tuge. Pa Edo još nije ni počeo živjeti'

 
 CROPIX, Facebook

Tragična prometna nesreća dogodila se između međimurskih naselja Vratišnica i Peklenica, u kojoj su život na mjestu izgubile dvije mlađe osobe, a jedna je preminula u bolnici.

Oko 12 sati i 30 minuta došlo je do frontalnog sudara BMW-a i Opel Astre čakovečkih oznaka. Život su izgubili muškarac rođen 1997. godine i žena rođena 1996., oboje s područja Međimurske županije. Prema pisanju lokalnih medija, u bolnici je preminula 77-godišnjakinja

Obitelj poginulog mladića u velikoj tuzi primila je vijest o tragediji.

- Tresem se od tuge. Poginuli su mi rođaci. Pa Edo još nije ni počeo živjeti kako se ono kaže. Bio je s djevojkom. Zamišljali su sretnu budućnost, imali planove. Ne znam što da vam kažem jer nemam riječi za ovaj užas koji se dogodio ... - rekao je za Jutarnji list rođak preminulog mladića iz Peklenice.

Prema pričama s mjesta događaja, tragedija se dogodila na ravnom, ali poprilično nepreglednom mjestu.

- Navodno je mladić koji je vozio BMW odlučio preteći auto ispred. Ali kako je tu na tom dijelu blaga uzbrdica i ne vidi se tko dolazi iz suprotnog smjera, došlo je do nesreće. I još k tome cesta je sklizava pa nije puno trebalo da dođe do proklizavanja - rekao nam je jedan mještanin.

- Čim sam čuo da Hitna juri po ulici, naslućivao sam da nije dobro. U jednom autu su bili cura i dečko. Edi ima 22 godine, on je vozio auto, ona je 23-godišnjakinja i bila je na suvozačevom sjedalu. Inače, Edi je iz omiljene obitelji iz mjesta. Njegov stric vodi kafić Raj u koji svi rado zalazimo. A u drugom autu s kojim se Edi sudario, bila je Cecilija, te jedna naša druga mještanka s unukom. Nažalost našu penzionerku nisu uspjeli spasiti, a čujemo da je njezina unuka jako grdo, u jako lošem stanju. Odakle njih tri zajedno u autu? Valjda ih je odlučila povesti. Mi to tako u selu običavamo, svi smo kao velika obitelj - kaže nam drugi mještanin.

FOTOGALERIJA: Petero mrtvih u manje od sat vremena na hrvatskim cestama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:22