KRVAVO POSLIJEPODNE

STRAVA KOD LIPIKA Starac ubio bivšu ženu: 'Pozvonio joj je, odgurnuo i zario nož u srce'

Teško ubojstvo dogodilo se danas oko 13 sati u Ulici Franje Filipovića u Kukunjevcu nedaleko Lipika
 Mario Barać/034portal.hr

KUKUNJEVAC - Narušeni međuljudski odnosi uslijed razvoda braka doveli su do velike tragedije u selu Kukunjevac nedaleko Lipika, gdje je, kako doznajemo, Ivan G. (86) ubio nekoliko godina mlađu bivšu suprugu Milku.

Oko 13 sati došao je na vrata kuće u ulici Franje Filipovića, pozvonio joj je, ona je otvorila i, prema pričanjima susjeda, odgurnuo ju je unutra i zario nož u srce.

Milka se nalazila u kući gdje je pronašla utočište dok se ne okonča sudski spor oko ostavštine koji su vodili, a kako je on taj sudski spor izgubio, a morao joj je od svoje penzije plaćati naknadu za uzdržavanje, što nije činio.

Nije ispoštivao sudske naredbe, niti je izašao iz obiteljske kuće, kao što mu je sud naložio, ali je nekoliko puta najavljivao kako će joj zagorčati život.

Prije toga nitko nije čuo ni viku ni buku, a na mjestu događaja brzo je pristigla policija. Jedan od mještana dodaje i da je vidio muškarca prije nego što ga je odvela policija i da je na odjeći je imao tragove krvi, javlja 034portal.hr .

Inače, Milka je Ivanova druga žena, koju je istjerao iz kuće nakon što je pronašao treću životnu odabranicu, s kojom već živi preko pet godina.

Iza njih je, kako neslužbeno doznajemo, ostalo četvero djece. Odnosno troje njih iz Ivanovog prvog braka i jedno koje je Milka posvojila iz doma za nezbrinutu i napuštenu djecu.

Mario Barać/034portal.hr

Mario Barać/034portal.hr

Mario Barać/034portal.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:25