TEŠKA PROMETNA NESREĆA

STRAVA NA AUTOCESTI Glumac Hadžihafizbegović autom udario ženu, preminula je u bolnici

Nesreća se dogodila sinoć oko 20 sati kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. No, to se vozilo nije zaustavilo i za vozačem policija još uvijek traga
Split, 220212.Komemoracija novinaru Slobodne Dalmacije Miloradu Bibicu Mosoru u na splitskoj Pjaci. Nekoliko stotina splicana okupilo se na Narodnom trgu u Splitu na komemoraciji Miloradu Bibicu Mosoru koja se odrzavala u prostoru stare gradske vijecnice.Na slici: Emir HadzihafisbegovicFoto: Tom Dubravec / CROPIX
 Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec

NOVSKA - Na neosvijetljenom dijelu autoceste A3 između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice, u nedjelju navečer dogodila se teška prometna nesreća.

Naime, neoprezni vozač srušio je čitav red svjetlećih znakova upozorenja koji su označavali radove na nadvožnjaku na autocesti i potom pobjegao.

Na potrgani dio svjetlosne signalizacije naletjelo je šest automobila kojima su pukle gume. U jednom od automobila bili su muškarac i dvije žene koji su potom izašli iz vozila županjskih registracija te su krenuli promijeniti gumu.

U tom je trenutku Škodom Superb BiH registracija naišao poznati glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u jednu ženu i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradišci gdje je 62-godišnja Zagrepčanka podlegla ozljedama.

- Nisam jako ozlijeđen, ne mogu sada pričati - kazao je glumac, koji je zbog ozljeda zadržan na liječenju, u telefonskom razgovoru za Dnevni Avaz .

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Za vozačem koji je srušio svjetlosnu signalizaciju policija još uvijek traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:47