LOŠE IZNENAĐENJE

STRAVA U GRAČACU Dok je čistila grob ženu ugrizao poskok! Nije imala mobitel, pa je prehodala kilometar dok nije stigla pomoć

Arhiva
 Srđan Vrančić / CROPIX

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak navečer u Gračacu ugrizao poskok. Do ugriza je došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja, piše Novi list.

Ženu je poskok ugrizao za nogu dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba, zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu.

S obzirom da niti jedna od njih nije imala mobitel izašle su na cestu i pješice krenule po pomoć. Prijevoz do hitne pomoći uspjele su naći tek nakon što su prehodale više od jednog kilometra, a do hitne pomoći prevezao ih je lokalni poštar koji nam je rekao kako se žena stara sedamdesetak godina odmah požalila na jake bolove u nozi.

Odvezao ih je do lokalne ambulante gdje ju je preuzela ekipa HMP-a koju je pohvalio za iznimno brzu reakciju i prijevoz do najbliže bolnice u Gospiću, koja je udaljena pedesetak kilometara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:26