NAPAD U MALOJ SUBOTICI

STRAVA U MEĐIMURJU Provalnik brutalno pretukao staricu: 'Tukao ju je stolcem, gušio je maramom, nije mogla ni govoriti'

Ilustracija
 Ivan Klindić / CROPIX

U noći s utorka na srijedu u maloj međimurskoj općini Maloj Subotici došlo je do nemilog incidenta. Naime, prema informacijama kojima raspolaže eMedjimurje, nepoznati počinitelj provalio je u kuću, a zatim pretukao vlasnicu stolicom.

- Žena živi sama i skromno. Netko joj je provalio u kuću i istukao je stolicom. Od silnih udaraca žena nije uspjela do telefona..., ispričao je anonimni izvor.

Nesretna žena s teškim je ozljedama prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, a čitatelj eMedjimurja, koji je želio ostati anoniman, svjedočio je njezinom dolasku u bolnicu.

- Bili smo u bolnici kad su doveli ženu iz Male Subotice. Vidjeli smo da je bila izudarana do neprepoznatljivosti. Pronašli su je kćer i njezin muž u jutarnjim satima - priča on.

Kako kaže, oko vrata je imala zavezanu maramu za glavu, a lice je od udaraca bilo toliko natečeno da žena nije mogla ni govoriti. Prema njegovim riječima, nije mogla dati ni iskaz policiji.

- Njezina kćer rekla je da ovo nije prvi put da je nesretna starica napadnuta. Po dolasku u kuću imali su što vidjeti - bespomoćnu ženu na podu, a cijela kuća bila je porazbijana - kazao je.

Nije mu poznato koliko je potrajalo od nemilog događaja do dolaska kćeri. Koji je bio cilj napadača nije poznato, no nesretnu su ženu, kako kaže, gušili maramom.

Događaj je potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek, koji je rekao da su kriminalistička istraživanja u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:58