POKUŠAJ UBOJSTVA

Strava u Nedelišću: Mladić nožem napao strica pa je na njega bratić nasrnuo sjekirom

Iako ga je udario tupim dijelom sjekire, mladiću je, saznajemo iz ŽB Čakovec, od silne udara puknula jetra, što je ozljeda opasna po život

Ilustrativna fotografija

 /Cropix

Nedjelja poslijepodne umalo je bila kobna za Dejana Baloga starog 22 godine iz Nedelišća. Nakon što je on napao svog strica u dvorištu njegove obiteljske kuće u Paragu, vrijeđao ga i govorio mu razne pogrdne riječi, psovao ga i kuhinjskim nožem mahao prema njemu, na njega je nasrnuo sin napadnutog, njegov bratić, Mario Balog (20).

On je uzeo sjekiru i njome žestoko udario bratića u predjelu prsnog koša. Iako ga je udario tupim dijelom sjekire, mladiću je, saznajemo iz ŽB Čakovec, od silne udara puknula jetra, što je ozljeda opasna po život i on se u ovom trenutku nalazi na jedinice intenzivne njege čakovečke bolnice.

Napadač, za kojeg je utvrđeno da je bio pripit, imao je 0.78 promila alkohola u krvi, je uhićen i nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičen je za kazneno djelo pokušaja ubojstva i predan je pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

Obojica su bratića od ranije poznata međimurskoj policiji zbog imovinskih delikata, ali ne i zbog nasilničkog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 14:16