PROMETNA NESREĆA

STRAVA U RANIM JUTARNJIM SATIMA U STARIGRADU Mrtav pijan i bez vozačke dozvole na nogostupu pokosio četiri djevojke! U bolnici umrla jedna od njih

 
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Mladi pijani motociklist naletio je u četvrtak rano ujutro u Starigradu na pješakinje, koje su nogostupom hodale u suprotnom smjeru - u nesreći su ozlijeđene četiri djevojke te vozač motocikla, a tijekom jutra je u Općoj bolnici Zadar preminula jedna od djevojaka, 18-godišnja pješakinja, javlja Zadarski.hr.

Jutros oko 4.40 sati u Starigradu na D-8, dogodila se prometna nesreća, kada je maloljetni vozač motocikla u dobi od 16 godina, upravljajući motociklom (ZD) bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, nailazeći iz smjera Rijeke, iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni trak te naletio na pješakinje, koje su se nogostupom kretale u suprotnom smjeru, priopćila je zadarska policija.

U nesreći su ozlijeđene četiri pješakinje u dobi 18 i 16 godina, kao i vozač motocikla. U grupi je bila još jedna djevojka koja nije ozlijeđena, a sve četiri su s našičkog područja, navodi Zadarski list.

U tijeku je obrada događaja te kvalifikacija tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 20:46