CURIO JE PLIN

Stravična eksplozija u Gornjem Desincu: Dijelovi prozora i zida su izletjeli u dvorište, upitna je statika kuće

Prema prvim informacijama, srećom nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je policijski očevid
 DVD Donji Desinec

Stravična eksplozija odjeknula je rano jutros Gornjim Desincem nadomak Jastrebarskog. Iz PU zagrebačke kažu da su oko 7.15 sati zaprimili dojavu o eksploziji plina u obiteljskoj kući u Livadarskoj ulici u Desincu.

Prema prvim informacijama, srećom nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je policijski očevid kako bi se rasvijetlile sve okolnosti užasa koji je uznemirio taj mirni kraj.

Na mjesto očevida su također pristigli i vatrogasci iz lokalnih DVD-ova.

- Dolaskom na mjesto događaja s kolegama iz DVD Gornji Desinec osiguravamo i pregledavamo objekt. Pozvali smo Hitnu pomoć jer su vlasnici u trenutku eksplozije spavali u kući. Na svu sreću nisu ozlijeđeni, ali je nastala velika materijalna šteta - kažu iz DVD Donji Desinec.

Dijelovi prozora i zida su izletjeli u dvorište, a nije za isključiti i da je eksplozija narušila statiku kuće.

Provedenim očevidom koji je potrajao cijeli dan, policija je utvrdila da je rano jutros došlo do nekontroliranog ispuštanja plina iz plinske boce koja se nalazila u kuhinji.

- Nakon kritične koncentracije plina i kisika došlo je do eksplozije kojom prilikom su na dvije prostorije kuće oštećeni prozori s balkonskim vratima - kažu iz policije ponovivši da ozlijeđenih osoba nije bilo.

image
DVD Donji Desinec
image
DVD Donji Desinec
image
DVD Donji Desinec
image
DVD Donji Desinec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:00