SMRT NA CESTI

Stravična nesreća pokraj Bjelovara: Izletio s ceste, teško ozlijedio pješaka, pa izgorio u autu

Suvozačica (17) je prilikom udarca ispala iz automobila, dok je mladić ostao prikliješten
 Goran Matejak / BJELOVARSKI LIST / CROPIX

BJELOVAR - Vozač (25) Opel Astre izgorio je u automobilu nakon teške prometne nesreće koja se dogodila noćas oko 3.30 sati u Prespi pored Bjelovara. Njegova 17-godišnja suvozačica iz Opela i 21-godišnji pješak teško su ozlijeđeni i smješteni su u bjelovarskoj Općoj bolnici.

Detalji tragične nesreće još uvijek nisu do kraja poznati, no pretpostavlja se kako je 25-godišnji vozač Opela vozeći prema Bjelovaru, zbog velike brzine izgubio nadzor nad upravljačem. U jednom trenutku je zahvatio desnu bankinu i udario u pješaka koji je stajao pored ceste, te ga odbacio ga u putni jarak.

Potom je udario u putni most s desne strane ceste ispred tvrtke Prima, a uslijed silovitog udarca Opel se zapalio. Suvozačica (17) je prilikom udarca ispala iz automobila, dok je mladić ostao prikliješten. Jedan od susjeda je čuo udarac pa je aparatom za gašenje pokušao ugasiti goreći Opel, ali mladom vozaču nije mogao pomoći.

Požar su ugasili pripadnici bjelovarske Javne vatrogasne postrojbe koji su potom razrezali lim kako bi izvukli spaljenog mladića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:39