TEŠKA NESREĆA

STRAVIČNA SMRT Pronašli ga ispod prevrnutog i zapaljenog traktora, izgorio do neprepoznatljivosti

Beživotno tijelo pronašli ispod prevrnutog i izgorjelog traktora
Bjelovar , 290909.Pod prevrnutim traktorom Ursus na lokalnoj cesti izmedju Bedenika i Velike Pisanice u blizini mosta preko kanala Grabenska u utorak je poginuo Andjelko B. (53), koji je trinaesta poginula osoba u prometnim nesrecama na podrucju PU bjelovarsko-bilogorske u ovoj godini.Foto: Miroslav Martinic / EPEHA / CROPIX
 Miroslav Martinić / EPEHA / CROPIX

Stravična smrt zadesila je u ponedjeljak oko 6,30 sati još uvijek nepoznatog muškarca na poljskom putu uz prugu u Erdutu.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je prignječeno ispod prevrnutog traktora pri čemu je bilo u potpunosti opožareno do neprepoznatljivosti.

Prema policijskom izvješću, do ove je tragedije došlo uslijed prevrtanja traktora u odvodni kanal, nakon čega je zbog istjecanja ulja i goriva po auspuhu došlo do požara na traktoru.

Pretpostavlja se da je vozač u prevrtanju ispao sa sjedala s obzirom da je pronađen prignječen ispred vozila, a više će se o svemu znati nakon što se u KBC-u Osijek obavi obdukcija i utvrđivanje njegova identiteta, kao i nakon što policija obavi svoj dio istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:37