SLOVIO ZA NASILNIKA

Stravično ubojstvo kod Petrinje: Djed pištoljem ubio svog unuka!

Sisak, 180612. Djed Djuro Adamovic (78) iz Gornje Mlinoge, sela pokraj Petrinje, ubio je iz pistolja svojeg unuka Zelja (27) u ponedjeljak oko 17.30 sati. Tragedija se dogodila u dvoristu obiteljske kuce u kojoj su zajedno zivjeli baka Danica, djed Djuro i unuk Zeljko. Policijski ocevid u tijeku. Foto: Mate Piskor / CROPIX
 Mate Piškor / CROPIX

SISAK - Djed Đuro Adamović (78) iz Gornje Mlinoge ubio je hicem iz pištolja svojeg unuka Željka (27) u ponedjeljak 18. lipnja oko 17.30 sati. Zločin se dogodio u selu Gornja Mlinoga kod Petrinje.

Djed je unuka upucao usred dvorišta lijepo uređenog obiteljskog imanja na kojem su zajedno živjeli ubijeni unuk Željko, njegova baka Danica, te djed Đuro. Koji su razlozi nezapamćenog zločina u ovom baniskom selu policija tek treba utvrditi, a mještani pričaju kako je djed bio prijeke naravi, dok za ubijenog Željka pričaju kako je bio jako vrijedan, te da je održavao uzorno poljopprivredno gospodarstvo. Otac ubijenog Željka poginuo je kao vozač Gavrilovića 1989. godine, a majka je nakon Domovinskog rata ostavila sina i obitelj , udala se i otišla živjeti u SAD.

U ponedjeljak navečer, oko 20.30 sati policija je djeda ubojicu odvezla na daljnju obradu u Policijsku postaju u Petrinji, a mrtvo tijelo ubijenog Željka ležalo je nasred dvorišta. Zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Jadranka Huskić potvrdila je da je hrvatski državljanin star 78 godina osumnjičen da je iz vatrenog oružja usmrtio hrvatskog državljanina starog 27 godina, da je očevid tek zaopočeo, te da ne može reći više detalja o motivima ovog strašnog zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:52