TRAGEDIJA U PRIMOŠTENU

Student (20) iz Zagreba nestao nakon skoka u more za vrijeme velikih valova, policija pronašla tijelo

Trojica mladića su skakala s obale, a jedan nije izronio

Ilustracija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Šibenska policija i brod Lučke kapetanije u Primoštenu tragaju za punoljetnom muškom osobom koja je nestala nakon skoka u more. Kako se doznaje u šibenskoj policiji, pretražuju se more i obala.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, u moru je u međuvremenu pronađeno tijelo. Obdukcija će utvrditi je li riječ o nesretnom mladiću.

Naime, nadležne službe dojavu o nestanku muškarca dobile su nešto iza 12 sati. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je posljednji put viđen kako skače u more, a nakon toga je nestao, piše Šibenski.hr.

Kako se doznaje od mještana Primoštena, radi se o 20-godišnjem studentu iz Zagreba, koji je skočio u more za vrijeme velikih valova.

Glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić kratko je ranije rekao da su na terenu u Primoštenu službenici Lučke kapetanije i policijski službenici. Pretražuje se more i obala, poručio je.

Lučki kapetan Ivan Paušić za ŠibenikIN rekao je da je mladić vjerojatno bio u društvu prijatelja.

- Po našim informacijama trojica mladića su skakala s obale te uslijed velikih valova, a jedan nije izronio. Prijatelji su ga pokušali spasiti, a u pomoć je priskočio i jedan konobar, ali bezuspješno. Na teren su stigli i ronioci – potvrdio je za ŠibenikIN Ivan Paušić, lučki kapetan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:39