NA ULAZU U MAKARSKOJ

Sudarila se dva Audija iz Plenkovićeve pratnje. Vozaču koji je skrivio nesreću izdan prekršajni nalog

Oštećeni audi tijekom jučerašnjeg popodneva bio je parkiran kod benzinske pumpe na ulazu u grad
 Makarska Danas

Portal Makarska danas objavio je vijest u kojoj se navodi da se jučer u Makarskoj dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva vozila iz pratnje premijera Andreja Plenkovića.

Kako pišu, nezgoda se dogodila na ulazu u Makarsku o čemu svjedoče i fotografije, a kako doznaju sve je, srećom, prošlo samo s materijalnom štetom. Oštećeni audi tijekom jučerašnjeg popodneva bio je parkiran kod benzinske pumpe na ulazu u grad.

Kako je za portal Makarska danas potvrdila PU splitsko-dalmatinska, nezgoda s materijalnom štetom se dogodila u 11:53 sati, u Krvavici na kolniku državne ceste D-8. Prouzročio ju je vozač audija zagrebačkih registracijskih oznaka, prometujući južnom trakom u smjeru istoka, a zbog nedržanja dovoljnog razmaka je prednjim dijelom udario u iduće vozilo u koloni. Vozaču je izdan prekršajni nalog.

Sudar automobila UZOP-a

Kako su iz Vlade kazali za Jutarnji list, u jučerašnjoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva automobila Ureda za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske. Nitko nije, stradao, postoji samo materijalna šteta.

- U jučerašnjoj prometnoj nezgodi kod Makarske sudjelovala su dva vozila UZOP-a (Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske), a ne službena MUP-ova vozila koja čine štićenu kolonu i vozila pod pratnjom.

UZOP-ovi automobili nisu bili dio štićene kolone vozila prigodom dolaska predsjednika Vlade u Makarsku, već su se vozili iza i nažalost sudjelovali u prometnoj nezgodi.

Nadležna policijska uprava izvršila je očevid te je vozaču izdan prekršajni nalog - poručili su iz Vlade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:40