UPUCANA ŽENA

‘Susjeda mi je rekla što se jutros događalo u Livadićevoj. Vidjela je usplahirenog mladića nasred ulice...‘

‘Vračajući se iz pekare, začuo sam stravičan ženski vrisak, tko zna što se odvijalo u stanu‘

Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila jutros.
 

 Goran Mehkek/Cropix

Danas, 5. travnja u jutarnjim satima na području Maksimira došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, nakon čega je ženska osoba preminula, a muškarac koji je ispalio hice je priveden. Opsadno stanje u Livadićevoj ulici trajalo je neko vrijeme, policijski službenici ozlijeđenu su osobu izvukli iz stana i pružena joj je liječnička pomoć, ali nažalost preminula je u bolnici.

- Što se odvijalo u tom stanu, ne znam - rekao nam je susjed, pa ispričao kako je jutros, vračajući se iz pekare, začuo stravični ženski krik koji se, kroz plač, ponavljalo. Nakon 10-ak minuta u ulicu je došla policija pod sirenama, došli su i specijalci pa su susjedi otišli u svoje zgrade.

Druga stanarka kaže da je još sinoć iz te zgrade čula prepirku muškog i ženskog glasa, ali da nije uspjela razaznati o čemu je točno bila svađa.

- Čula sam kako policajci tješe ozlijeđenu osobu dok su ju izvodili iz ulaza van da je sigurna i da će sve biti u redu. Sramota je kako danas olako se diže ruka na drugoga pa i kad je član obitelj u pitanju", rekla je jedna stanarka Livadićeve.

- Susjeda mi je rekla da je jutros, dok je otvarala prozore da vidi odakle dopire buka, vidjela mladića totalno usplahirenog kako zaziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija. Poslije sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da djeca pate i svjedočimo tragedijama - rekla nam je susjeda koja stanuje prekoputa - ispričala je druga susjeda.

PU Zagrebačka priopćila je oko 9:30 da je ženska osoba u koju je pucao napadač je preminula u bolnici, a počinitelj se trenutno nalazi u policijskim prostorijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 11:58