BURNA VEČER

Svađa dvojice pijanih mladića prerasla u tučnjavu, djevojka ih pokušala razdvojiti pa i sama nastradala

Morala je intervenirati policija, ali i hitna pomoć - jedna osoba je ozlijeđena, dok se za jednom osobom traga

Ilustrativna fotografija

 CROPIX

Privatno okupljanje uz alkohol u kasnim popodnevnim i večernjim satima u subotu je u Popovcu rezultiralo okršajem u kojem je sudjelovalo više pijanih osoba i jedan automobil. Rezime sukoba zbog kojeg je morala intervenirati policija, ali i hitna pomoć trenutno je jedna ozlijeđena osoba, dok se za jednom osobom traga.

Naime, oko 20.30 sati u subotu, u Reljkovićevoj ulici u Popovcu nadomak zagrebačkih Sesveta, posvađala su se dvojica mladića, točnije 27-godišnjak s 1,40 promila alkohola u krvi te jedan nepoznati muškarac. Tijekom svađe izbila je i tučnjava nakon koje je nepoznati muškarac sjeo u osobni automobil do kojeg je u tom trenutku došetala 23-godišnja djevojka a kojoj je, kasnije, izmjereno 1,09 promila.

Njezin cilj bio je, kažu prema dosad prikupljenim podacima iz zagrebačke policije, spriječiti tog nepoznatog muškarca da se udalji. No on je odlučio pod svaku cijenu napustiti Reljkovićevu ulicu vozilom pa je ubacio u prvu i krenuo, ali je u pravi čas, brzom reakcijom, 26-godišnjak iz društva povukao na stranu djevojku koja je na kraju svejedno zadobila ozljede.

- Ozlijeđenoj 23-godišnjakinji liječnička pomoć pružena je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena dok se 27-godišnjak naknadno sam uputio na liječnički pregled. U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti - kažu iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:47