TEŠKA NESREĆA

Sveti Križ Začretje: Pregazio susjedu pa pobjegao kući

Osim nesretne bake (78) koja je podlegla ozljedama, oborio je još dvije ženske osobe, 16-godišnjakinju i 66-godišnjakinju, koje su lakše ozlijeđene
 Elvir Tabaković / CROPIX

SVETI KRIŽ ZAČRETJE - U nedjelju nešto poslije 18 sati u mjestu Pustodol Začretski u općini Sveti Križ Začretje poginula je pješakinja C. B. (78) na koju je naletio osobni automobil kojim je upravljao njezin susjed, star 48 godina, koji je nakon nesreće pobjegao svojoj kući, gdje je nešto prije 19 sati i pronađen.

Osim nesretne bake koja je podlegla ozljedama, oborio je još dvije ženske osobe, šesnaestogodišnjakinju i 66-godišnjakinju, koje su lakše ozlijeđene. Starija je već puštena kući iz bolnice.

Svi se oni znaju, žive par kuća jedno od drugoga, što samo pojačava mučan dojam što se vozač udaljio bez provjere što se dogodilo i treba li kome pomoći. Nesreća se dogodila u blizini poduzeća Varping. Jesu li išle s mise, kako se moglo čuti, policiji još nije poznato, a i na terenu je još uvijek u tijeku očevid na kojega je izašao i istražni sudac.

Nesavjesni vozač je već evidentiran kao počinitelj više prometnih nesreća. Vozačka dozvola mu je važeća. Trenutno su na mjestu nesreće vatrogasci koji peru kolnik i uskoro će promet biti normaliziran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:53