IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG

Svi traže vlasnika zadnje zagrebačke videoteke, oglasili se njegova majka i prijatelji: ‘Samo želimo da se vrati‘

Jantol se u ponedjeljak nije pojavio na poslu, a njegov nestanak obitelj i prijatelji su prijavili policiji

Marko Jantol

 Davor Pongracic/Cropix/Cropix

Nakon što se Marko Jantol (45) u ponedjeljak nije pojavio na poslu u svojoj kultnoj, i posljednjoj zagrebačkoj videoteci Pauk, majka Dragica i njegovi prijatelji prolaze pravu kalvariju. S obzirom na to da su mu ujedno ugašeni i mobiteli te mu se, pod nerazjašnjenim okolnostima, gubi svaki trag, o nestanku je obaviještena policija.

- Prijavila sam Markov nestanak na policiju. Nema ga nigdje. Molim vas ako ga netko vidi neka obavezno nazove policiju – napisala je pod objavom o nestanku Marka Jantola na društvenim mrežama njegova zabrinuta majka.

Prema dostupnim podacima, u vrijeme nestanka, kad ga je majka posljednji puta vidjela dok je izlazio iz njihova doma na Trešnjevci, Jantol je bio odjeven u plave traperice, crnu majicu, crni gornji dio trenirke te crnu jaknu, a na nogama je imao crne čizme.

Inače, visok je 175 centimetara, broj stopala je 42, ima smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Kao napomenu, prijavitelji njegova nestanka su naveli da na leđima ima tetovažu 15x15 cm znak ‘tribal‘.

- To što je posljednjih godinu, dvije prolazio s videotekom i maćehinskim odnosom države, ne bih poželio nikome. Želimo samo da se vrati, nije nam ni u primislima bilo ovo jer, unatoč svemu, nije klonuo duhom. Ove godine na sve se suočio s još jednom tugom, točnije dvostrukom kada je u vrlo kratkom periodu izgubio dva mačka od kojih je jedan bio jako teško bolestan, a drugi je nastradao nesretnim slučajem. Svako malo okrenem njegove brojeve mobitela s nadom da će ipak zazvoniti, ali su nažalost ugašeni i to nas sve zabrinjava jer on je uvijek bio na dispoziciji svima i u svako doba dana – rekao je za Jutarnji prijatelj nestalog Jantola.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – apeliraju iz MUP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:46