DETALJI STRAVE U UMAGU

Talijansku turistkinju (40) ubio prijatelj (30)? ‘Svađali su se danima. Odmah sam nazvala njenog muža...‘

Unazad desetak godina ubijena žena na lokaciju je dolazila sa suprugom. No nedavno je došla u društvu prijatelja

Mjesto zločina u Zakinjima

 Eurostar Umag

Stravičan zločin dogodio se danas pred jutro u Zakinjima nadomak Umaga. Istarska policija je, naime, oko 4.55 sati zaprimila dojavu umaške Hitne pomoći da su intervenitali u apartmanu u Zakinjima u kojem su pronašli teško ozlijeđenu 40-godišnju ženu iz Italije.

Unatoč intenzivnim naporima liječnika, nesretnica je preminula sat vremena kasnije jer su ozljede, koje je imala, bile stravične.

- Policijski službenici na mjestu događaja obavljaju očevid i utvrđuju sve okolnosti događaja - kažu iz PU istarske.

Prema neslužbenim informacijama s mjesta događaja, navodno se radi o kaznenom djelu u apartmanu u kojem su boravili gosti, 40-godišnjakinja sa 30-godišnjim prijateljem, i oni su se kontinuirano, prethodnih dana, glasno svađali.

Kako doznajemo od osoba upućenih u problematiku, unazad desetak godina žena sa svojim suprugom dolazi na tu lokaciju na ljetovanje pa se i sprijateljila s vlasnicima kuće. Nedavno je došla sa deset godina mlađim prijateljem, također Talijanom, da mu pokaže apartman kako bi si iduće godine već riješio smještaj i ljetovanje.

- Pod stresom sam i šokirana. Zaspala sam i negdje oko 2.30 sati noćas me probudila buka u apartmanu iznad. Ona je vikala, ali nisam razaznala što točno govori jer sam se taman probudila. Krenula sam polako po stepenicama gore jer sam bolesna, i tada sam čula strahovito lupanje i pucanje stakla. Vidjela sam razbijena vrata i staklo posvuda, brzo je i Hitna došla. Zvala sam joj muža da požuri doći k nama jer da se dogodila velika tragedija. Ostao je zatečen. I zamislite, tek za tri dana otprilike može doći kao što je i prije predvidio jer se, kako mi je kazao, zbog posla nalazi u Ukrajini - rekla je za Jutarnji kratko članica obitelji vlasnika kuće.

Iz PU istarske kažu da su uhitili 30-godišnjeg državljanina Italije kojeg dovode u vezu s ovom tragedijom te da se isti trenutno nalazi na kriminalističkom istraživanju.

Koji je bio okidač da svađa preraste u kazneno djelo zbog kojeg mu prijeti višegodišnji zatvor, još se uvijek utvrđuje. Također, nije još poznato ni je li u vrijeme zločina osumnjičeni bio pod utjecajem alkohola ili opijata.

Fotografije nam je ustopio portal EurostarUmag

image

Mjesto zločina u Zakinjima

Eurostar Umag
image

Mjesto zločina u Zakinjima

Eurostar Umag
image

Mjesto zločina u Zakinjima

Eurostar Umag
image

Mjesto zločina u Zakinjima

Eurostar Umag
image

Mjesto zločina u Zakinjima

Eurostar Umag
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:02