INCIDENT

Tekstilna dizajnerica nasrnula na bivšeg dečka na radnom mjestu: Polila ga Domestosom i ugasila čik na ruci

B.M. (29) kazneno je prijavljena zbog nanošenja lakih ozljeda. Sud ju je osudio na godinu dana s trogodišnjim rokom kušnje

Petrinjska ulica, Zagreb

 Goran Mehkek/Cropix

Prelijepa zagrebačka tekstilna dizajnerica B.M. (29) nije se mogla kontrolirati kad je došla u kasnim večernjim satima u popularni kafić ‘Cup 98‘ u srcu Zagreba u kojem se, inače, već desetljećima okuplja pravosudna i odvjetnička krema. Povod dolasku u lokal je njezin bivši dečko koji je u Cupu radio kao konobar a njezina misija, uvjereno je zagrebačko tužiteljstvo, bila je da ga ozlijedi.

Pa je prvo, prema navodima prijave, mlada dama posegnula za kantom vode sa šanka a onda i za bocom Domestosa. Obje tekućine izlila je po bivšem dečku nakon čega je pokušala ući u prostor šanka.

No, nije uspijevala jer se on držao rukom za šank pa je onda odlučila ugasiti cigaretu na podlaktici njegove desne ruke. Ni to joj u tom naletu ljutnje nije bilo dostatno pa je bivšeg momka pošpricala i po očima deterdžentom za pranje suđa.

Usput ga je cijelo vrijeme vrijeđala, a rezultat tog večernjeg ludila koji se odvio 25. travnja 2022. je kaznena prijava jer je čovjeku, bliskoj osobi, nanijela lake ozljede u vidu opekline 1. stupnja na podlaktici, podljeva kože lakta te oguljotine i ogrebotine podlaktice.

Tužiteljstvo je na kraju protiv 29-godišnjakinje podignulo optužnicu, a zagrebački Općinski kazneni sud na prijedlog tužitelja, je nedavno izdao kazneni nalog prema kojem je osuđena na godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje. Ujedno joj je naloženo da plati 356 eura sudskih troškova. Prigovor na sankciju uložila nije pa je presuda postala pravomoćna a ona uvjetno osuđena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:02