ZAVRŠIO U BOLNICI

Teretnjakom sletio s autoceste A3, promet satima bio ograničen: ‘Pukao mi je vijak na lijevom kotaču‘

Sa mjesta događaja uklonjeno je teretno vozilo i rasuti teret
 Pu Brodsko Posavska/

Pucanje vijka gibanj na prednjem lijevom kotaču teretnjaka uzrok je slijetanja vozila s autoceste A3 kod Starog Petrovog Sela danas oko 15 sati.

image
Pu Brodsko Posavska/

Iz PU brodsko-posavske su priopćili nakon provedenog očevida kako je 42-godišnji vozač teretnjaka, nakon pucanja vijka gibanj na kotaču, ostao bez mogućnosti nadzora nad upravljačem pa je došlo do prevrtanja teretnog automobila (slavonskobrodskih registracijskih oznaka) i rasipanja tereta točnije kamenja po južnoj i sjevernoj kolničkoj traci.

image
Pu Brodsko Posavska/

- Pritom je oštećena središnja metalna ograda i smjerokazni stupić. Vozač je naknadno zatražio liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Sa mjesta događaja uklonjeno je teretno vozilo i rasuti teret, a promet se od 14.55 do 19 sati odvijao prometnom trakom za zaustavljanje u nuždi (južna kolnička traka) te desnom prometnom trakom (sjeverna kolnička traka) uz postavljenu prometnu signalizaciju i regulaciju policijskih službenika - kažu iz brodskoposavske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:16