DRAMA NA CESTI

TEŠKA NESREĆA KOD KARLOVCA Pijana djevojka (21) izazvala sudar tri vozila

Varazdin, 290311.U mjestu Sracinec kraj Varazdina doslo je do prometne nesrece izmedju kamiona tegljaca bosanskih registracija i tri osobna automobila.Do nesrece je doslo u trenutku nepaznje u kojem je vozac tegljaca preticao automobil ispred sebe koji je skretao na lijevu stranu, te nakon toga tegljac je gurnuo osobni automobil u dva parkirana automobila na suprotnoj strani ceste.U nesreci je srecom jedna osoba lakse ozlijedjena. Na slici: ocevid je u tijeku.Foto: Andrej Svoger / Cropix
 Andrej Švoger / CROPIX

KARLOVAC - Pripita 21-godišnja Karlovčanka prouzročila je prometnu nesreću u kojoj su sudjelovala tri vozila, a jedna je osoba teško ozlijeđena.

PU karlovačka javlja da je ona u nedjelju oko 19.30 sati u Ulici braće Gojak pod utjecajem alkohola od 0,77 promila zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom kojim je upravljala, prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji Karlovčanin, a nakon toga i u osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak iz Karlovca, iako nikada nije položio vozački ispit.

- U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 19 godišnja Karlovčanka, putnica u vozilu ogulinskih registracijskih oznaka dok je 21-godišnja vozačica lako ozlijeđena. Materijalna šteta je veća od 18 tisuća kuna. Protiv 21-godišnje vozačice bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv 22-godišnjaka i optužni prijedlog - priopćili su iz PU Karlovačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:46