TRAGEDIJA

Teška nesreća na A3: Sudarila se tri auta i teretno vozilo, jedna osoba je poginula, a druga je ozlijeđena

Obilazak je županijskom cestom ŽC3124 između čvorova Križ i Popovača u oba smjera, priopćio je Hrvatski autoklub

Ilustrativna fotografija

 Srdjan Vrancic/Cropix

Jedna je osoba poginula, a jedna je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 sati na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, između Križa i Popovače, izvijestila je policija.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, u nesreći je sudjelovalo teretno vozilo i tri osobna vozila.

Zbog očevida promet na dionici A3 Popovača - Križ zatvoren je u oba smjera te je preusmjeren na županijske i lokalne ceste.

Obilazak je županijskom cestom ŽC3124 između čvorova Križ i Popovača u oba smjera, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kolone na Demerju, Lučkom i Macelju

Na A1 Zagreb-Split-Ploče, kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba, nema dužih čekanja. Kolona vozila između naplatne postaje Demerje i čvora Lučko (novi dio nakon izlaska na NP Demerje) u smjeru Zagreba duga je oko jednog kilometra.

Na A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru GP Macelj kolona vozila duga je oko jedan kilometar.

Na A3 Zagrebačkoj obilaznici, povećana je gustoća prometa između čvora Jankomir i čvora Ivanja Reka u oba smjera. Vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat. Prometna nesreća je između čvora Lučko i čvora Jankomir u smjeru Bregane (zapada).

Zbog vjetra je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:55