ČUDO DA NEMA MRTVIH

TEŠKA NESREĆA U KOPRIVNICI: Prizori su zastrašujući, vatrogasci i hitna spašavali vozača iz goreće olupine: 'Nazvao me rekao: 'Mislim da sam ga ubio''

 
 ePodravina.hr

Teška prometna nesreća dogodila se jutros na križanju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Prizori na cesti su bili zastrašujući, javlja lokalni portal ePodravina.

Kako se neslužbeno doznaje, 64-godišnji vozač Volva oduzeo je prednost na raskrižju Audiju, zbog čega je došlo do sudara. Audiju je stradao prednji kraj, dok je Volvo završio u dvorištu obližnje kuće te se još i zapalio. Požar su gasili vatrogasci, a automobil je smrskan do neprepoznatljivosti. Audi je pak prednjim krajem ostao na stazi, a stražnjim u dvorištu.

– Došli su vatrogasci i gasili vatru, a hitna ga je nakon toga izvlačila van. Nije mi jasno kako se to moglo dogoditi – izjavio je jedan od svjedoka nesreće.

Na mjesto događaja došla je i supruga vozača Audija, koji je zbog potrebe očevida bio u policijskom kombiju. Pokušavala je telefonom doznati kakvo je stanje drugog vozača, no nije uspijevala.

ePodravina.hr

ePodravina.hr

ePodravina.hr

– Suprug me je nazvao i rekao ‘Imao sam tešku nesreću’. Tako je izletio pred njega da je mislio da ga je ubio sudarom, no kada ga je hitna vadila van iz automobila, čovjek je rekao da ga samo noga boli. Nevjerojatno. Zovem hitnu da vidimo kako mu je, ali nitko mi ništa neće reći – rekla je za ePodravinu potresena supruga.

Neslužbeno se doznaje da je vozač Volva (64) doista samo lakše ozlijeđen, a s obzirom na težinu nesreće i prizore koji su dočekali novinare, imao je izuzetnu sreću te je praktički pravo čudo što se izvukao samo s lakšim ozljedama.

Više detalja o okolnostima bit će poznato nakon policijskog očevida.

ePodravina.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:06