SMRT NA CESTI

TEŠKA PROMETNA KOD VODICA U sudaru auta i kombija poginuo vozač (67)

Osijek, Josipovac, 100413.Na cesti Osijek-Donji Miholjac kod mjesta Josipovac prevrnuo se kamion koji je vozio stari papir za tvornicu Belisce.Policijski ocevid je jos u tijeku a kamion se u zavoju najverovatnije prevrnuo zbog prevelike brzine,ozlijedjenih u nesreci nije bilo a promet tece otezano.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

ZAGREB/ŠIBENIK - Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se danas poslijepodne dogodila na jadranskoj cesti u blizini Vodica, kod raskrižja za Tribunj.

Po priopćenju šibenske policije, u 15,25 sati na državnoj cesti D 8 u blizini Vodica, prije raskrižja za Tribunj, sudarili su se daewoo kalos i teretno vozilo iveco, nakon čega je hitna pomoć u šibensku Opću bolnicu prevezla 67-godišnjeg vozača osobnog automobila iz Šibenika koji je od ozljeda umro u 16,30 sati.

Prometna nesreća dogodila se kad je 67-godišnji vozač daewoo kalosa šibenskih registarskih oznaka išao u smjeru Zadra i prešao na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera. Prednjom lijevom stranom udario je prednju lijevu stranu teretnog vozila iveca zagrebačkih pločica kojim je u smjeru Šibenika upravljao 40-godišnjak iz Kaštel Kambelovca, priopćila je šibenska policija.

Liječnici pružaju pomoć 40-godišnjem vozaču, a policija je izvijestila da je do 17,35 sati promet bio zatvoren za sva vozila te je tekao kroz grad Vodice. Slijedi izvješće državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:25