NOVI DETALJI ZLOČINA NA KRKU

Tijelo ubijene žene pronašao je vlasnik luksuzne vile: ‘Suprug je besciljno hodao gol po dvorištu…‘

Susjedi prepričavaju kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa i lom koji je naprasno ‘prekinut‘ sat iza ponoći
 Tonci Plazibat/Cropix

Ruska državljanka srednjih godina koja živi u Njemačkoj pronađena je zadavljena u luksuznoj vili u gradu Krku, za zločin se sumnjiči njen suprug, a PU primorsko-goranska potvrdila je u srijedu ubojstvo strane državljanke.

Ono što je prema svemu sudeći upalilo alarm kod vlasnika vile koji je pronašao mrtvo tijelo navodno zadavljene Ruskinje bile su potpuno spuštene rolete stana, saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana, ali i informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike, javlja Novi list.

Susjedi prepričavaju kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa i lom koji je naprasno 'prekinut' sat iza ponoći.

Idućeg dana suprug ubijene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica, parkiranim na cesti uz prostrano dvorište luksuzne zgrade s bazenom rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

- Čovjek, inače krupnije građe, djelovao je rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape - rekao je za Novi list jedan od susjeda koji je svjedočio tom događanju.

- Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa, ali se nisam htio mješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje dalje traje - kazao je susjed šokiran saznanjem da se ondje zbio zločin.

- U svakom slučaju, čuli smo da je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije, tek danas došao u susjedni stan te se, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio ući u susjedni, spuštenim roletama potpuno 'zaškureni' stan gdje je zatekao beživotno tijelo nesretne žene - ispričao je susjed.

Više će informacija o ovom zločinu bit će poznato po okončanju očevida koji i dalje traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:09