INCIDENT

Tinejdžerica divljala po ‘Tuđmanu‘, tukla i grizla aerodromskog policajca, bacala mobitel...

Velikogoričko Općinsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv 18-godišnje strankinje zbog napada na službenu osobu
Ilustracija
 Boris Kovačev/Cropix

Što je natjeralo 18-godišnju Somalijku da se po slijetanju u velikogoričku Zračnu luku Franjo Tuđman obračuna s policijskim službenikom, možda se nikada ne otkrije. Ono što je poznato je, međutim, da će narednih 30 dana provesti u remetinečkom pritvoru jer joj je sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, na prijedlog tužiteljstva, odredila jednomjesečni zatvor obzirom da postoji opasnost od bijega.

Velikogoričko Općinsko državno odvjetništvo je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 18-godišnje strankinje zbog napada na službenu osobu.

A sve se odvijalo 16. rujna kad je sletjela na aerodrom.

U prostoriji za provedbu granične kontrole prvo je udarila nogom u zid. Potom je protestno bacila mobitel na pod i zatim, iz čista mira, desnom zatvorenom šakom udarila policajca u lijevu stranu prsa.

Vidjevši da se 18-godišnjakinja ne može smiriti, policajac je nad njom uporabio sredstva prisile, ali ga je mlada dama iz Somalije ugrizla za lijevu ruku u predjelu podlaktice. U nesvakidašnjem obračunu policajac je zadobio lakše ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:55