KRAJ POTRAGE

Tjedan dana nakon nestanka u Dubrovniku pronašli suicidalnu Francuskinju

Bilisane Donje, 230611.Policija je jutros sa 10-tak vozila dosla u cesljanje terena u zaseoku Paravinja u kojem se nalazi kuca vozaca kamiona koji se sumnjici da je povezao maloljetnu Antoniju Bilic kojoj se gubi svaki trag.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković/CROPIX

ZAGREB - Michele Bouillot, 33-godišnju Francuskinju, za kojom su u potragu krenule policije triju dalmatinskih županija, pronađena je u Zračnoj luci Dubrovnik u Čilipima, piše Slobodna Dalmacija.

U razgovoru s policijom Michele je potvrdila da je zadnja dva dana provela na dubrovačkom području, no i dalje nije poznato gdje je bila i što je radila.

Mlada Francuskinjom je u Hrvatsku stigla kao vozačica autobusa s grupom turista iz svoje zemlje. Šibenska policija potragu za njom je raspisala 12. rujna, kada je Boulliot napustila hotel Jadran u Šibeniku.

Tri dalmatinske policijske uprave više od tjedan dana tragale su za Michele Bouillot.

Poseban razlog za zabrinutost davala je činjenica da je najavila samoubojstvo: u e-mail poruci koju je u subotu poslala svome dečku Julienu Geoffrayu tvrdila da će si oduzeti život.

Svoju poruku Michele Bouillot je, sudeći prema IP adresi računala, poslala iz Splita.

Njeni prijatelji i dečko zamolili su hrvatsku policiju i medije za pomoć.

U tih tjedan dana 170 centimetara visoka djevojka bila je i u Dubrovniku, a moguće je da je u tom razdoblju bila i u Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:21