OTKRIVAMO

TKO JE MLADIĆ KOJI JE SKRIVIO TRAGEDIJU NA KVATRIĆU Nekoć perspektivnom nogometašu vozačku su uzimali 4 puta, nakon nesreće se smijuljio

Kovačević je divljom vožnjom pod utjecajem 1,96 promila alkohola u krvi pokosio nekoliko pješaka
 EPH

Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, Nikola Kovačević (26) iz Sesveta, mladić koji je u ponedjeljak navečer skrivio stravičnu prometnu nesreću na zagrebačkom Kvaternikovom trgu, dosad je već imao četiri zabrane upravljanja motornim vozilom zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Nakon nesreće se smijuljio i uopće nije bio svjestan što je napravio dok se u utorak ujutro nije otrijeznio u bolnici. Nakon triježnjenja odvezen je na kriminalističku obradu.

Kovačević, inače bivši nogometaš NK Zelina, a igrao je i za još neke nižerazredne klubove u Zagrebu i okolici, prodajni je predstavnik u “Croatia osiguranju”.

U toj tvrtci zaposlen je i njegov otac, a koliko smo doznali, u tvrtci dosad nisu znali za njegove vožnje pod utjecajem alkohola.

Kao što smo javili, Kovačević je divljom vožnjom pod utjecajem 1,96 promila alkohola u krvi pokosio nekoliko pješaka pri čemu je jedna žena poginula.

FOTOGALERIJA: Stravična nesreća na Kvaternikovom trgu u Zagrebu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:00