STRAVA

Tragedija ispod vukovarskog Vodotornja: Teretnjak na zebri pokosio pješakinju, na mjestu je poginula

Uslijed udara 53-godišnjakinja je smrtno stradala na mjestu prometne nesreće, što je konstatirao liječnik hitne medicinske pomoći
Vukovarski vodotoranj, arhivska fotografija
 Vlado Kos/Cropix

Na hrvatskim cestama u srijedu poslijepodne izgubljen je još jedan ljudski život. U Vukovaru je smrtno stradala 53-godišnja pješakinja nakon što je na nju, dok je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu gurajući pri tome romobil, naletjelo teretno vozilo vukovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak.

Prema izvješću PU vukovarsko-srijemske nesreća se dogodila oko 14,20 sati na raskrižju ulica bana Jelačića i Šamac, odnosno neposredno ispod Vodotornja.

- Uslijed udara 53-godišnjakinja je smrtno stradala na mjestu prometne nesreće, što je konstatirao liječnik hitne medicinske pomoći. Obavljenim alkotestiranjem, nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozača. Po završetku očevida, kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika, tijelo poginule bit će prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija, a nad vozačem slijedi kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:56