OBITELJ PRIJAVILA NESTANAK

TRAGEDIJA KRAJ ĐAKOVA Mladić (27) utopio se u jezeru, tražili ga policija i HGSS, lociran je pomoću signala mobitela, ali, nažalost, prekasno...

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Mrtvo tijelo mladog muškarca pronađeno je u jezeru Jošava kraj Đakova u ponedjeljak poslijepodne. Kako piše Glas Slavonije, riječ je o 27-godišnjem mladiću iz Starih Mikanovaca iz susjedne Vukovarsko-srijemske županije, čija je policijska uprava, nakon dojave obitelji o nestanku, prvo poduzela radnje na pronalasku nestalog mladića.

Poslije se u slučaj uključila i Policijska uprava osječko-baranjska. Policija ne izlazi s imenom, prezimenom i drugim identifikacijskim podacima; glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon kaže samo kako je riječ o 27-godišnjaku s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Dok se još smatrao nestalim, (neslužbene) informacije bile su da se mladić kretao oko Piska, rubnog dijela grada Đakova, a u čijoj je blizini i jezero Jošava. O pronalasku tijela Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske, rekao je kako su u ponedjeljak oko 13.40 na jezeru Jošava kraj Đakova pretragom terena djelatnici PU osječko-baranjske i PU vukovarsko-srijemske, uz potporu HGSS-a, pronašli mrtvo tijelo muške osobe.

- Na mjestu događaja izvršen je očevid, a prema nalogu županijskog državnog odvjetnika, tijelo je prevezeno u KBC Osijek, gdje je izvršena obdukcija. Njome je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem.

I dalje je nepoznato zašto se mladić iz susjedne županije zaputio u Osječko-baranjsku županiju. Kako doznaje Glas Slavonije, prostor potrage za njim sužen je pomoću signala mobitela, a rezultirao je, nažalost, pronalaskom mrtvog tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:18