U BLIZINI OBALE

TRAGEDIJA NA JEZERU HE DUBRAVA Pronađeno tijelo nepoznatog muškarca, najvjerojatnije se utopio. Policija moli građane za pomoć

 Željko Hajdinjak / CROPIX

Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u srijedu u blizini obale jezera Hidroelektrane Dubrava nedaleko Preloga, a kako na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, u međimurskoj policiji smatraju kako je smrt najvjerojatnije nastupila utapanjem.

Policija je izvijestila kako je oko podneva zaprimila dojavu građana o lešu nepoznate osobe na obali jezera HE Dubrava, kod naselja Cirkovljan. Tijelo je iz vode izvukla ekipa Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

"Očevidom te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca na kojem nisu pronađeni tragovi nasilje, a smrt je najvjerojatnije nastupila uslijed utapanja", izjavio je glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal.

Dodao je kako se identitet umrlog još utvrđuje, a riječ je o muškarcu starom oko 50 godina, visine oko 190 centimetara, jače tjelesne građe, koji je bio odjeven u plave traperice, smeđu košulju, a na nogama je imao smeđe cipele.

Iz policije su zamolili građane da im se jave ukoliko raspolažu s korisnim informacijama vezano uz opisani događaj.

Mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, a kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:50