POLICIJA PROVODI OČEVID

Tragedija na plaži u Nacionalnom parku Krka: Jedna osoba smrtno stradala, utvrđuju se okolnosti

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradale osobe
Ilustracija
 Duje Klaric/Cropix

Na plaži na području Piska u Nacionalnom parku Krka u subotu je, iz još neutvrđenih razloga, smrtno stradala jedna osoba, priopćili su iz uprave Nacionalnog parka.

- Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako je danas, na području Piska, plaži koju koristi lokalno stanovništvo u Nacionalnom parku „Krka“, smrtno stradala jedna osoba iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave čuvara prirode Parka, odmah su obaviještene nadležne službe, stoji u priopćenju ravnateljice NP Krka Nelle Slavice koje prenosi portal Šibenik IN.

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradale osobe.

- Ravnateljica JU „NP Krka“ u svoje osobno i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima - poručuju iz Nacionalnog parka Krka.

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je riječ o ženskoj osobi te da se sumnja da se utopila. Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:27