PROMETNA NESREĆA

Tragedija nedaleko od Požege: 38-godišnji vozač se zabio u stup, preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda

Svjedoci nesreće tvrde da je 38-godišnjak jako brzo vozio te da je navodno išao s fešte
Prometna nesreća u Trenkovu
 Požega.eu

U Trenkovu se oko 20 sati dogodila teža prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 38-godišnji vozač. Kako piše Požega.eu, unatoč naporima liječnika u požeškoj bolnici nisu uspjeli spasiti život vozača koji je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Vozač se automobilom Renault Megan velikom brzinom kretao iz pravca Velike, izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u rasvjetni stup. Od siline udarca u automobilu su se aktivirali zračni jastuci.

- Jako brzo je vozio. To je bio takav udarac kao da je grom udario. Do dolaska hitne vozač je ležao tu pored auta – prepričali su Trenkovčani za Požega.eu.

Unatoč brzoj intervenciji ekipe hitne pomoći koja je došla na intervenciju i prevezla vozača u požešku bolnicu njemu nije bilo spasa.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković poslala je priopćenje o nesreći.

- U četvrtak 3. lipnja 2021. oko 20.10 sati u mjestu Trenkovo, 38-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, sletio je vozilom s kolnika i udario u betonski stup. Vozač je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u OŽB Požega gdje je od ozljeda preminuo. U tijeku je policijski očevid i slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće - navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:19