KIŠNA NOĆ

TRAGEDIJE NA CESTAMA Mladić (24) sletio s ceste i poginuo, pijani vozač kamiona pregazio 15-godišnjaka

Prometna nesreća dogodila se oko 4,40 sati

ŽUPANJA - U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4,40 sati u Županji, u Ulici braće Radića, mladić (24) je smrtno stradao , a još su dvije osobe ozlijeđene, priopćila je rano jutros policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Iz još nepoznatih razloga vozilo je sletjelo s ceste, potvrdila je policija. Dvije ozlijeđene osobe prebačene su u opću bolnicu u Vinkovcima.

Alkoholizirani vozač noćas je pak teretnim automobilom udario i na mjestu usmrtio 15-godišnjaka koji je pješačio uz cestu u mjestu Rajić kraj Novske, priopćila je sisačko-moslovačka policija.

U policiji kažu kako se nesreća dogodila u 1,38 sati, kada je 29-godišnji vozač teretnog automobila u alkoholiziranom stanju (1,77 promila alkohola u krvi) prešao na suprotni prometni trak pri čemu je prednjom lijevom bočnom stranom vozila naletio na 15-godišnjaka koji je pješačio uz lijevi rub ceste.

Od siline udara dječak je preminuo na mjestu nesreće.

Protiv 29-godišnjeg vozača bit će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom, kažu u PU sisačko-moslovačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:17