NESREĆA U SLAVONIJI

TRAGIČAN KRAJ MLADOG NOGOMETAŠA (18) Vozio se na biciklu, na njega naletio vlak i ubio ga

Upravljao je biciklom bez svjetlećih uređaja i dolaskom na željeznički prijelaz nije se zaustavio i nije provjerio da li može sigurno prijeći prugu
Varazdin, 260211.Nocas oko ponoci na pruznom prijelazu u Jalkoveckoj ulici u Varazdinu vlak je naletio na osobni automobil u kojem je poginuo vozac. Na slici: pruzni prijelaz.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

OSIJEK - Još jedan mladi život ugašen je na području Virovitičko-podravske županije. U naletu noćnog vlaka u Špišić-Bukovici oko 2,30 sati na pružnom prijelazu smrtno je stradao osamnaestogodišnji Josip Majstorović iz Bušetine.

Kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, mladić je noć proveo u vikendici u Bukovačkim vinogradima te je u ranim jutarnjim satima vozio bicikl u smjeru Špišić-Bukovice kada je na na njega naletio vlak.

Upravljao je biciklom bez svjetlećih uređaja i dolaskom na željeznički prijelaz nije se zaustavio i nije provjerio da li može sigurno prijeći prugu te nastavio vožnju prilikom čega ga je udario putnički vlak koji prometuje na relaciji od Pitomače prema Virovitici. Na tom željezničkom prijelazu ne postoje uređaji za zatvaranje željezničkog prometa.

Prilikom udara vlaka u biciklistu njegovo tijelo odbačeno je na prometni znak gdje je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo, a bicikl je odbačen na zelenu površinu.

Mladić je bio nogometaš NK Bušetina 1947 koji se natječe u 3. ŽNL Virovitičko-podravske županije, a zbog nesreće odgođena je nedjeljna utakmica Bušetine i Tehničara.

Tijelo preminulog 18-godišnjaka prevezeno je u OB Virovitica na Odjel patologije – doznaje Glas Slavonije od glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:37