KRVAVI OBRAČUN U BEČU

TRAGIČAN KRAJ VELIKE ULIČNE SVAĐE U ČETIRI SATA UJUTRO Hrvat (44) pucao Srbinu (34) u glavu

Velika ulična svađa trojice muškaraca u 16. bečkom okrugu, koja se odvijala u ranim jutarnjim satima nedjelje, završila je tragično. Austrijska policija priopćila je kako je 44-godišnji Hrvat izvadio pištolj i pucao u glavu 34-godišnjem Srbinu.

Žrtva je prevezena u bolnicu i bori se za život: - Obračun se dogodio oko četiri sata ujutro. Počelo je verbalnim prepucavanjem, ali je onda napadač izvadio pištolj i opalio hitac, rekla je glasnogovornica bečke policije Michaela Rosmann, a prenosi Tanjug .

Teško ozlijeđenog Srbina, koji je ležao na ulici, pronašli su slučajni prolaznici i odmah pozvali Hitnu pomoć te policiju. Hrvat je sklonio oružje, ali je ostao na mjestu pucnjave kako bi sačekao policajce. Treća osoba koja je sudjelovala u toj svađi pobjegla je s mjesta događaja. Nakon dolaska redarstvenih snaga Hrvat se predao bez pružanja otpora, a pronađen je i pištolj iz kojeg je pucao.

Policija još uvijek pokušava rasvijetilti točne motive ovog obračuna. Mogao bi im pomoći taj treći svjedok koji je pobjegao - ako ga uspiju pronaći...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:54