SAMOHRANI OTAC

Traje potraga za Nikolom (35), obitelj očajna: ‘Bio je malo u depresiji, ali nikada ne bi ostavio svoju Doru‘

Nikola Gračak srednje je tjelesne građe, a po cijeloj dužini desne ruke ima više ožiljaka

Nikola Gračak, nestali samohrani otac

 Screenshot Facebook/

Zagrebačka policija traga za Nikolom Gračkom (35), samohranim ocem trogodišnje djevojčice. Nestanak je prijavila obitelj, a na društvenim mrežama objavili su i apel. Posljednji put viđen je jučer ujutro, nakon što je kćer, kao i svakog dana, ostavio u vrtiću. Međutim, po nju ovaj put nije došao, a nikome nije jasno što se dogodilo.

"Bio je malo u depresiji zbog posla, zbog toga što je trebao tražiti novi stan, ali da bi svoju kćer ostavio - ne", ispričala je RTL-u majka Svjetlana Gračak, koja je sina posljednji put vidjela u nedjelju.

Nikola se bavio građevinom, često je radio na crno kako bi preživio.

Obavijest o nestanku - prva je na društvenim mrežama objavila njegova sestra, koja danas za njega ima samo jednu poruku: "Neka se javi, nek se vrati, trebam ga ja, treba ga njegova kćer kao prvo. Ne vjerujem da ju je ostavio, depresija ga je ćapala, nadam se da nas nije sve ostavio", prepričava sestra Maja.

"On se jako, jako trudio i nije htio kakav posao za 700 eura, radio je i na crno samo da Dori omogući sve što joj treba, a da mu je trebala pomoć nekakva - je", u nevjerici govori majka Svjetlana.

Nikola Gračak srednje je tjelesne građe, po cijeloj dužini desne ruke ima više ožiljaka, na desnom ramenu i malu zelenu tetovažu slova D. Obitelj moli ako ga je netko negdje vidio da se javi policiji ili obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:43