BIZARNI INCIDENT

Traktorist mrtav pijan i bez vozačke sletio u jarak i ispao iz sjedala. Imao je 4,17 promila alkohola

Protiv okrivljenog vozača policijski službenici podnijeti će prekršajni nalog, izvijestila je varaždinska Policijska uprava

Prevrnuti traktor, Ilustrativna fotografija

 Andrija Lucic/Cropix/Cropix

Nesretan, bizaran ali i posve nevjerojatan slučaj zabilježen je u nedjelju u Klenovniku. Usred bijela dana, nešto poslije podneva, vozač traktora ispao je iz traktorske sjedalice nakon što je pijan sletio u jarak. Policija je zabilježila da ga je omamila koncentracija od čak 4,17 promila alkohola, piše Danica.hr. No, to nije bio njegov jedini grijeh.

Policijski službenici su u nedjelju, 19. lipnja oko 12.45 sati zaprimili dojavu građana da je došlo do prevrtanja traktora u Klenovniku. Došli su na mjesto događaja i napravili očevid.

Kako je utvrđeno, na nerazvrstanoj cesti traktorom i neregistriranom pridodanom prikolicom je upravljao muškarac starosti 50 godina. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 4.17 g/kg i bez vozačke dozvole i u vrijeme zabrane polaganja vozačkog ispita za F kategoriju.

- Traktorom je izašao van kolnika i sletio u cestovni jarak, a vozač je ispao iz sjedala traktora. Po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, prevezen je u varaždinsku bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane, potvrdila je policija, a prenosi Danica.hr

Protiv okrivljenog vozača policijski službenici podnijeti će prekršajni nalog, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:24