DIVLJAŠTVO

Trenutak posvemašnjeg ludila u Zagrebu: Hladno došetao do parkiranog Peugeota, skinuo majicu, a onda je počeo užas...

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku

Vatrogasci gase požar u Zvonimirovoj

 /Vatrogasci Zagreb

Policija je dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je u subotu oko 1.30 sati u Zvonimirovoj ulici na zagrebačkom Medveščaku došao do parkiranog peugeota zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjakinje, piše Danica.hr.

“Potom je skinuo i zapalio svoju majicu koju je stavio pod branik vozila i udaljio se. U požaru je u potpunosti izgorio prednji dio peugeota, dok su na škodi riječkih oznaka, koji je bio parkiran ispred peugeota, uslijed velike temperature nastala termička oštećenja na stražnjem svijetlu.

image

Vatrogasci gase požar u Zvonimirovoj

/Vatrogasci Zagreb

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu”, otkrili su u nedjelju iz zagrebačke policije.

Mladić je otkriven vrlo brzo nakon što je podmetnuo požar te je iste noći bio priveden u policijsku postaju. Policija ne otkriva motive tog suludog čina u kojem, srećom, nitko nije stradao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 08:47