SUĐENJE U RIJECI

TRI DJEVOJKE UCJENJIVALE PODUZETNIKA SEKSOM Iz 54-godišnjeg Istrijana izvukle 88 tisuća kuna kako mu ne bi uništile brak

 colourbox

RIJEKA - Tri mlade riječanke nalaze se na sudu u Rijeci pod optužbom da su od 54-godišnjeg poduzetnika iz Istre iznudile 88,5 tisuća kuna, ucjenjujući da će ga prijaviti policiji za silovanje i seksualni odnos s jednom od njih, tada maloljetnicom, piše Novi list.

Optužnica ih tereti da su od 54-godišnjaka, koji je u međuvremenu umro, ucjenama novac iznuđivale od 25. siječnja do 10. studenog 2013. godine.

Po navodima optužnice, za poduzetnika iz Istre problemi su počeli nakon što je jedna od djevojaka, koja se već neko vrijeme družila s tim 34 godine starijim muškarcem, dala tada maloljetnoj poznanici njegov telefonski broj, radi pružanja seksualnih usluga.

Do seksualnog odnosa s maloljetnicom nije došlo, no unatoč tome su ga djevojke, tvrdi tužiteljstvo, u više navrata poslije nazivale telefonom, govoreći mu da donese novac, ukoliko ne želi da mu se razori brak i ima druge komplikacije u životu, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 07:18