ŠTO IM BI?

Trojac ponudio prijatelju prijevoz, pa ga pretukli, pokrali i izbacili iz vozila

Trojica osumnjičenih su proveli večer u kafiću u kojem je bio i njihov prijatelj. Nakon uživancije u alkoholu, ponudili su mu prijevoz do doma...
 SIPA/CROPIX

ZAGREB - Što su točno trojica prijatelja Tomo L. (43), Dejan P. (32) i Kristijan K. (22) imali na pameti 8. svibnja kada su u večernjim satima nakon pijanke u baru 'Kupska dolina' u mjestu Pisarovina na području Donje Kupčine povezli automobilom, a potom pokrali, pretukli i izbacili iz vozila poznanika Ivana P. (54) ni policija nije utvrdila, no po dovršetku kriminalističke obrade trojac je uz posebno izvješće samoborskom Općinskom državnom odvjetništvu odveden pritvorskom nadzorniku.

Kako doznajemo, trojica osumnjičenih su proveli večer u kafiću u kojem je bio i njihov prijatelj Ivan. Nakon uživancije u alkoholu, ponudili su Ivanu prijevoz do doma, a koji je on objeručke i prihvatio.

No tijekom vožnje, izbio je sukob između njih i Ivana pa su se kod Pisarovinskih ribnjaka zaustavili. Dejan je izgurao 54-godišnjeg Ivana iz automobila, nakon čega su sva trojica izašla napolje te ga krenula udarati nogama po cijelom tijelu.

Dok su ga cipelarili, jedan od njih mu je uzeo 2000 kuna, nakon čega su se odvezli u nepoznato ostavivši Ivana premlaćenog uz cestu.

Inače, najstariji kršitelj zakona od ranije se ogriješio o zakon preko 20 puta zbog niza (ne)djela od nanošenja teških tjelesnih ozljeda do prijetnji i krivotvorenja isprava.

Nešto manje zakon je kršio Dejan, dok je Kristijanu ovo tek prvi ulazak u policijske kaznene evidencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:54