UBOJSTVO U SUPERNOVI

Troje osumnjičenih za krvavi ponedjeljak u Karlovcu: u Supernovi pucao i dječak (14)!

Karlovac, 251010.Nesto poslije 15h doslo je do obracuna roma na parkiralistu trgovackog centra Interspar u Karlovcu. Prema prvim informacijama nepoznata osoba pucala je po zelenom kamionu marke TAM u vlasnistvu romske obitelji. Jedna je osoba smrtno stradala, vise je ozljedjenih. Na slici: ocevid je u tijeku.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

KARLOVAC - Zbog ubojstva Mate Velića i teškog ranjavanja njegove kćerke i supruge osumnjičene su tri osobe, čovjek s kojim smo razgovarali samo tri sata prije nego je napravio krvoproliće Nenad Hudorović (42), njegov brat Juraj Hudorović(36) te Jurajev 14-godišnji sin.

Privedeni Nenad otac je Sandija Hudorovića, nekadašnjeg juniorskog prvotimca Dinama koji trenutno igra u drugoligašu HAŠK-u.

Nenad i Juraj ujaci su Zdravka i Zorana Hudorovića, dvojice mladića u koje je Matin brat Frane Velić pucao u subotu u Ogulinu. Mladić je u utorak u popodnevnim satima priveden u Županijski sud, s njegov otac i stric bit će privedeni tijekom srijede.

Policija je izvijestila da su se oni u audiju mimoišli s "tamićem" kojim je upravljao Velić te naizmjenično pucali po vozilu. Samim čudom u kamionetu je neozlijeđena ostala četvrta osoba, trogodišnja Matina unuka.

Policija je potvrdila da je motiv obračuna dvije obitelji svađa oko djevojke koja je bila malo kod jednih pa malo kod drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:51